DÖVİZ KURLARI
Döviz Alış Satış
Dolar
Euro
TAZiYELER  + Ekle 
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ana sayfaya Dön // Güncel
ADIYAMAN TÜRKÜLERİ VE OYUN HAVALARI KİTAP VE CD TANITIM GALASI
23 Mart 2013 Cumartesi Saat 00:08
Salih Turhan ve Abuzer Akbıyık tarafından hazırlanan, Adıyaman Türküleri ve Oyun Havaları kitap ve CD’si Tanıtım Galası 24 Mart 2013 akşamı Saat 19’da Adıyaman’da yapılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Katkılarıyla, Adıyaman Belediyesi tarafından yayınlanan, Adıyaman Türküleri ve Oyun Havaları kitap ve CD’si Tanıtım Galası 24 Mart 2013 akşamı Saat 19’da Adıyaman Belediye konferans salonunda yapılacak.     

Adıyaman kültürünün tanıtılması, kuşaktan kuşağa aktarılarak yaşatılması için faaliyetlerde bulunan Adıyaman Belediyesi, önemli bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor.

Adıyaman'da ilk defa konservatuar kurarak, kentin kaybolmaya yüz tutan kültürünü gün yüzüne çıkarmanın azmi içerisinde olan Adıyaman Belediyesi, Salih Turhan ve Abuzer Akbıyık tarafından hazırlanan Adıyaman Türküleri ve Oyun Havalarını içeren kitap ve CD'nin tanıtımında bulunacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile birlikte kentin müzik kültürünü kitap ve CD'de toplatan Adıyaman Belediyesi, bu önemli çalışmanın galasını yapacak. Tanıtım galası, 24 Mart 2013 Pazar günü saat 19.00'da Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Abdurrahman Çelik, Kültür Bakanlığı Devlet Sanatçısı Salih Turhan ile Araştırmacı-Yazar Abuzer Akbıyık'ın katılacağı programda, mahalli sanatçılar tarafından gecenin anlam ve önemine binaen bir konser düzenlenecek. Adıyaman için önem arz eden bu etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

Bu yazı toplam 9933 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Şu An Sitede
Kişi Online
DÜNÜN MANŞETLERi
SEFERLER  + Ekle 
ETKiNLiK  + Ekle 
ARŞİVDE ARA
ÇOK OKUNANLAR
ÜYELİK
Genel İçerikler