Düğün bittikten sonra düğüne katılanlara yemek verilir buna “süpha” yemeği denir.
Misafirlere pirinç ve kuru üzümden hazırlanan üzmeli pilav, pirinç ve etten hazırlanan kuzu içi, pirinç ve şekerle hazırlanan zerde ikram edilir. Bu yemekleri yörede tanınan aşçılar düğün evine gelerek hazırlar. Yemekten sonrada acı kahve ve sigara ikram edilerek misafirler uğurlanır.
Süphanın yapıldığı gün mahallenin fakirleri de yemek yer, ayrıca konu komşuya da yemek dağıtılır.
Düğünden önce düğün sahibinin yakınları, düğün evine pirinç veya şeker göndererek sini sürerler, işte süpha yemeğinden bunlara yemek gönderilir. "Sini" tabir edilen tepsiler içerisinde süpha yemekleri sahanlara konularak oğlan evine "sini sürmüş" olanlara gönderilir. Evine yemek gelen de siniyi getirene bahşiş verir.