DÖVİZ KURLARI
Döviz Alış Satış
Dolar
Euro
TAZiYELER  + Ekle 
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ana sayfaya Dön // Kültür-Sanat
BEKİR ŞİRİNOĞLUNDAN ŞİİRLER
20 Aralık 2009 Pazar Saat 22:51
Şair Yalan Söylemez adlı şiir dinletisinde hayranlarıyla buluşan Bekir Şirinoğlu davetlilere şiir tadında bir gece yaşattı.

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce Mozaik AVM Konferans Salonu’nda düzenlenen “Şair Yalan Söylemez” adlı şiir dinletisinde hayranlarıyla buluşan Bekir Şirinoğlu davetlilere şiir tadında bir gece yaşattı.
Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi Ekibiyle birlikte sahne alan Bekir Şirinoğlu birbirinden güzel şiirlerini davetliler için seslendirdi.
Sıra Gecesi ekibinin urfa türküleri eşliğinde şiirlerini okuyan Şirinoğlu’nun sergilediği performans konuklardan alkış aldı.
Şiirlerine ait öyküleri konuklara anlatan Şair Şirinoğlu ardından bu öyküler üzerine yazılmış şiirleri birer birer ustaca seslendirdi. Aynı zamanda Gazeteci ve köşe yazarı olan Bekir Şirinoğlu’nu meslektaşları da yalnız bırakmadı.
Şiir dinletisine Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ, Konservatuar Birim Sorumlusu İsmail Altıngöz, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Şiir dinletisinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan, davetlerini kırmayarak bu geceyi hemşehrilerine ayıran Bekir Şirinoğlu’na şükran plaketi sundu ve Şanlıurfaspor atkısı hediye etti.
Bekir Şirinoğlu’nu oldukça iyi tanıdığını ifade eden Habib Arslan, kalbinde herkese yetecek kadar insan sevgisi taşıyanların halk nezdinde asla unutulmayacağını söyledi.
Gece, Şirinoğlu’nun birbirinden güzel şiirlerini seslendirmesiyle sona erdi.
Bu yazı toplam 10622 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Şu An Sitede
Kişi Online
DÜNÜN MANŞETLERi
SEFERLER  + Ekle 
ETKiNLiK  + Ekle 
ARŞİVDE ARA
ÇOK OKUNANLAR
ÜYELİK
Genel İçerikler